Înapoi


Despre curs:


Competențe și abilități digitale pentru viitor - 2020

Ce reprezintă competențele și abilitățile digitale și cum pot fi acestea integrate în domeniul educației și a industriilor creative? Într-o perioadă în care desfășurarea activităților din instituțiile de învățământ, dar și de cultură au trecut în mare parte în online, competențele și abilitățile digitale devin un „must have” pentru societatea viitorului.

Acest curs online conține prezentările celei de-a V-a ediție a Workshop-ului internațional Digital Skills desfășurat în 16 decembrie 2020, online,  organizat de Universitatea Politehnica TimișoaraCentrul de ID/IFR și e-Learning, cu sprijinul  Asociației Internaționale EDEN și IEEE România. In acest curs veți afla informații noi despre competențele digitale, despre abilitățile viitorului, dar și exemple practice de utilizare și integrare a elementelor digitale, a aplicațiilor web, mobile, de realitate virtuală și augmentată (AR & VR) în educație, cultură și în promovarea patrimoniului cultural și în industriile creative.

În cadrul fiecărui modul sunt incluse resurse educaționale deschise: prezentările, un video explicativ, înregistrat in timpul workshopului, biografia și mai multe informații despre prezentator și un scurt test.

La completarea tuturor activităților, vizionarea materialelor și finalizarea tuturor testelor veți primi un certificat digital de absolvire de curs. 

  • Curs Gratuit
  • 1 ore/săptămână
Înscrie-te
Începe din 01 April 2021

Nu gasesti un curs de care esti interesat?

Înregistrează-te acum și te vom anunța imediat ce cursul de care ești interesat devine disponibil.

Înregistrează-te aici