Cursuri noi și în derulare

Digital Skills 2019

Diana Andone, Radu Vasiu, Stoica Daniela-Maria

Ce reprezintă industriile creative și care este impactul lor în economia globală? Ce reprezintă competențele digitale și ce sunt abilitățile digitale și cum se validează acestea în domeniul industriilor creative? Cum se pot accesa, utiliza și integra diverse unelte și aplicații online, mobile?

Open Education Week 2020

Diana Andone, Radu Vasiu, Vlad Mihaescu, Andrei Ternauciuc

În cadrul Open Education Week 2020, Universitatea Politehnica din Timișoara, prin Centrul ID/IFR și e-Learning, cu sprijinul Asociațiilor EDEN și IEEE România, a organizat vineri, 6 martie 2020, cea de-a VII-a ediție a Competențelor digitale pentru educație deschisă.  Evenimentul a adunat peste 100 de participanți și a fost difuzat online, prin streaming live pe platforma Facebook și canalul YouTube.

M-commerce (Comert mobil)

Radu Vasiu, Andrei Ternauciuc, Silviu Vert, Sl.dr.ing. Muguras Mocofan

Cursul de m-commerce se adreseaza companiilor ce doresc sa-si dezvolte activitati de comert electronic pe dispozitive mobile cum ar fi telefoanele inteligente sau tabletele. Cursul furnizeaza informatii complete pe teme economice, legale si tehnice necesare pentru adoptarea cu succes a paradigmei m-commerce.

Open Education Week 2016

Diana Andone, Andrei Ternauciuc, Silviu Vert, Radu Vasiu

Ce reprezinta resursele educationale deschise OER si cursurile masive deschise online MOOCs? Cum se pot accesa, utiliza si integra in educatia universitara?

Open Education Week 2015

Diana Andone, Vlad Mihaescu, Silviu Vert

Open Education Week (OEW) este o sarbatorire a miscarii globale Open Education. Scopul sau este cresterea vizibilitatii miscarii si impactului asupra predarii si invatarii de pretutindeni. Participarea in toate evenimentele si folosirea tuturor reurselor sunt gratuite si deschise pentru toata lumea. In 2015, a avut loc intre 9-13 martie.

Nu gasesti un curs de care esti interesat?

Înregistrează-te acum și te vom anunța imediat ce cursul de care ești interesat devine disponibil.

Înregistrează-te aici