Cursuri noi și în derulare

ACADIGIA Training Course

The main objective of ACADIGIA is to accelerate digital readiness of Polytechnic higher education institutions towards the sustainable adoption of more online and blended approaches in education.

Open Education Week 2022

Open Education Week 2021

Dezvoltare Web

În cadrul acestui curs veți învăța să proiectați interfețe utilizator folosind HTML5, CSS, Bootstrap și să analizați site-ul dezvoltat

Cursuri DigiCulture

DigitalCulture – Perfecționarea competențelor digitale și îmbunătățirea incluziunii sociale a adulților în industriile creative – Cultură Digitală Proiectul își propune să creeze un program de educație durabil și eficient, dedicat cursanților adulți cu abilități digitale scăzute și adulților slab calificați, implicați în sectorul industriilor creative din România, Italia, Austria, Danemarca, Lituania, Marea Britanie și Irlanda. Principalele rezultate includ cursurile MOOC pentru competențele digitale și incluziunea socială pentru industriile creative, disponibile online și prin „blended learning”, centrul de învățare virtuală integrat (Integrated Virtual Learning Hub) care include o aplicație mobilă inovatoare destinate adulților cu un nivel scăzut și cu risc, instrumentul de evaluare electronică a competențelor digitale și „Insigne deschise” (Open Badges) pentru abilități digitale. Împreună, acestea vor oferi adulților slab calificați noi oportunități importante în accesarea cunoștințelor, dobândirea de noi abilități digitale și competențe interculturale și îmbunătățirea șanselor de a găsi un loc de muncă sau de a-și face performanțe mai bune în ocuparea lor curentă.

Digital Skills 2019

Ce reprezintă industriile creative și care este impactul lor în economia globală? Ce reprezintă competențele digitale și ce sunt abilitățile digitale și cum se validează acestea în domeniul industriilor creative? Cum se pot accesa, utiliza și integra diverse unelte și aplicații online, mobile?

Open Education Week 2020

În cadrul Open Education Week 2020, Universitatea Politehnica din Timișoara, prin Centrul ID/IFR și e-Learning, cu sprijinul Asociațiilor EDEN și IEEE România, a organizat vineri, 6 martie 2020, cea de-a VII-a ediție a Competențelor digitale pentru educație deschisă.  Evenimentul a adunat peste 100 de participanți și a fost difuzat online, prin streaming live pe platforma Facebook și canalul YouTube.

M-commerce (Comert mobil)

Cursul de m-commerce se adreseaza companiilor ce doresc sa-si dezvolte activitati de comert electronic pe dispozitive mobile cum ar fi telefoanele inteligente sau tabletele. Cursul furnizeaza informatii complete pe teme economice, legale si tehnice necesare pentru adoptarea cu succes a paradigmei m-commerce.

Nu gasesti un curs de care esti interesat?

Înregistrează-te acum și te vom anunța imediat ce cursul de care ești interesat devine disponibil.

Înregistrează-te aici