Înapoi

În cadrul Open Education Week 2020, Universitatea Politehnica din Timișoara, prin Centrul ID/IFR și e-Learning, cu sprijinul Asociațiilor EDEN și IEEE România, a organizat vineri, 6 martie 2020, cea de-a VII-a ediție a Competențelor digitale pentru educație deschisă.  Evenimentul a adunat peste 100 de participanți și a fost difuzat online, prin streaming live pe platforma Facebook și canalul YouTube.


Despre curs:


20 speakeri de nivel internațional prezinta ultimele noutăți legate de educația deschisă în România și Uniunea Europeană în cadrul celei de-a VII-a ediții a workshopului Competențele digitale și Educația deschisă, organizat în cadrul Săptămânii Educației Deschise 2020. 

Cursul evidentiaza impactul deschiderii în epoca digitală, de la politici către indivizi, profesori și studenți. Având un istoric de mai mulți ani de implementare, vom examina modul în care resursele educaționale deschise (OER), cursurile masive deschise online (MOOC), Open Culture și Open Science pot fi integrate în toate nivelurile de educație și de formare din cadrul instituțiilor și companiilor. 

Sunt prezentate exemple practice de utilizare și integrare a resurselor educaționale deschise în universități, învățământul pre-universitar sau cel informal, al învățării mobile, al implicării studenților in crearea de conținut educațional, al realității augmentate și virtuale în educație, cercetării deschise, modului în care noțiunea de blockchain influențează educația dar și felul în care termenii deschis și digital se reflectă în cultură și patrimoniu.   • Curs Gratuit
  • 2 ore/săptămână
Înscrie-te
Începe din 15 June 2020

Nu gasesti un curs de care esti interesat?

Înregistrează-te acum și te vom anunța imediat ce cursul de care ești interesat devine disponibil.

Înregistrează-te aici